JK WORKOUT

PERSONAL TRAINER PALVELUT

TIETOA MEISTÄ

JK Workout tarjoaa asiantuntevaa PT-palvelua pääkaupunkiseudulla. Laadimme henkilökohtaiset harjoitusohjelmat ja yksilölliset ruokavaliot. Tarjoamme tehokasta yksilövalmennusta kuntosalilla.

MIKSI PERSONAL TRAINER

Se on sijoitus itseesi. Sijoittamalla itseesi motivaatiosi nousee uudelle tasolle. Moni haluaa laihtua, kiinteytyä, saada upean vartalon, paremman kunnon tai terveellisemmän elämän. Yksin se on vaikeaa. Tarvitset siihen tukea ja apua. Henkilökohtainen valmentaja on olemassa sinua varten. Otamme huomioon toiveesi ja ponnistelemme yhdessä tavoitteesi saavuttamiseksi. Ota rohkeasti yhteyttä. Jos epäröit aloittaa yksin, tutustu paripakettiimme ja aloita yhdessä puolison tai ystävän kanssa. On aika tehdä muutos ja panostaa itseesi!

Personal Trainer Jukka Kalliomäki. Olen televisiostakin tutuksi tulleen Fitfarmin kouluttama Personal Trainer. Koulutus on varmasti yksi Suomen parhaista ellei paras. Omaa henkilökohtaista kokemusta urheilusta/kuntoilusta minulla on lapsuudesta asti. Kuntosaliharjoittelustakin kokemusta on jo yli 20 vuoden ajalta. Kuntosalin lisäksi harjoittelen edelleen aktiivisesti kamppailu-urheilua(mm. potkunyrkkeily, brasilialainen ju-jutsu). Kuntoilu/Urheilu on elämäntapa ja intohimo, jonka haluan tartuttaa myös sinuun.

 

Personal Trainer -ohjaukset voidaan toteuttaa millä tahansa salilla, johon saa tuoda oman PT:n. Jos sinulla ei ole vielä jäsenyyttä muualla, suosittelen aloittamaan ns. kotikuntosalillani, joka on POWER FIT VANTAA, osoitteessa Tikkurilantie 109. Jos olet jo jäsen sellaisella salilla, johon ei saa tuoda omaa personal traineria, voidaan pelkät yhteistreenit sopia tehtäväksi Power Fit Vantaalla, jolloin voit jatkaa omatoimista harjoittelua omalla salillasi.

 

Jos haluat kuntosalin sijaan treenata esim. kotona tai jossain muualla, räätälöin harjoitukset ja harjoitusohjelman tilanteen mukaan. Tarvittaessa vedän sinulle treenit vaikka omassa olohuoneessasi!

 

Olemme tehneet sopimukset myös Smartum ja Eazybreak -palveluiden kanssa. Eli voit maksaa myös niillä. Smartum saldo -maksut voit hoitaa helposti klikkaamalla linkkiä: Smartum/JK Workout.

 

Voit ostaa myös lahjakortin mille tahansa summalle. Tee tilaus vaikka suoraan ota yhteyttä -sivultamme.

JK Workout

E-mail: info@jk-workout.fi

Tel : +358505512522